25 Mai 2006

Postitas: . 25. May, 2006

Tere taas!
Blogimine kipub viimasel ajal unarusse jääma, kuigi ma ikka nikerdan vaikselt. Hetkel on käsil endale mütsi kudumine (ärge parem küsige, mitmenda), teisi projekte püüan vahele mitte toppida (hea nali muidugi).
Valmis olen saanud ühe pärlitest draakoni:Pildistasin kohe mitme kandi pealt
Plaanis on kavva võtta endale uued heidekindad kududa. Ma olen lihtsalt kohutav asjade kaotaja, seetõttu tuleb uued teha.
Mehele on plaanis projekti “Kudum mehele” raames kampsun kududa. Lõngadki on valmis ostetud. Ootan oma tegutsemisiha süttimist! Imekombel on mul isegi sobiva jämedusega vardad olemas, pidu-pidu Peakski hakkama proovilappi tegema.
Motiivilappidega möllan ka, homme saan ehk posti panna. Ärge siis väga kõvasti lööge, ma ei oska viimistleda
Ja emale teen õlasalli. Ma suutsin heegelnõela mõneks ajaks kuhugi nii kindlasse kohta ära panna, et sellega peab natuke ootama.

kommentaarid

Kommentaarid

Jäta kommentaar