12 August 2006

Postitas: . 12. August, 2006

Hmmm. Kirjutan seekord siia oma mõtted käsitööst ja üldse.
Huvitav, kas mina olen ainus, kes oma töödesse meeletu hulga karvu kipub sisse kuduma ja hiljem neid sealt välja üritab kiskuda. Või on selliseid veel?
Miks ei ole Raplas kusagil korralikku sokilõngade valikut? Nurga poes pakuti väga väikest valikut, ühed olid jube jämedad ja teised kirjud. Tahan peenemat lõnga… ja kaltsukates nägin ma ainult siniseid ja valgeid lõngu n+1 tükki. (See, et ma ikkagi kotitäie lõngu kaltsukatest ära vedasin, ei puutu üldse asjasse, ega ju)
Mida tehakse selliste lõngadega, mis on pooli peal ja jube peenikesed? Umbes sihukesed, nagu Mia32 neid müüb. Mina ei oska nendega eriti miskit peale hakata Noor ja loll alles vist
Teine müstika on minu jaoks sihukesed niidid, mis on samamoodi poolile keritud nagu iirisniididki. Aga nii peenikesed on, nagu õmblusniit või miskit taolist.
Ja rääkige, rahvas, kuidas sõbralappidest tegemine edeneb (minul ei edene üldse, ootan teiste aktiivsust). Ideed ka pole. Endiselt.

Mesimummudest räägin ka (neist, mis me pulmakingiks saime). Elus on. Täna võtsin koos äiaga mett. Nu mai tea, kas mesilased peavadki nii rahulikud olema vai? Meie vastu ei tuntud üldse huvi, olid kärgede peal ja sumisesid omaette. Eriti tossu ka ei lasknud nagu. Algul ma vaatasin küll, et tossu peale panid suure hooga tarru, ikka mõjub see suitsutamine. Äi ka ütles, et nii rahulikud on, varem olnud tal ikka palju tigedamad mummud. Ah, olgu nendega, mul ongi lihtsam

kommentaarid (10)

Kommentaarid

Jäta kommentaar