14 September 2006

Postitas: . 14. September, 2006

Tere taas!
Luuserdan ringi ja käsitööd teen pikkade hammastega Ootan vahetusprojektide stardipauke, taskurätikute jaoks sain Sepa Turult selle õige kanga ka. Aga nagu käsitööliste seas kombeks, ei saa ju väljuda poest ainult ühe asja ostmisega. Ostsin imearmsa kangajäägi tüki, millest plaanin kotivahetuse teise satsi koti teha, kui just värv väääga mööda ei ole.
Ja lõnga ostsin ma ka, Liannist vedasin loodetavasti piisavalt palju lõnga ära, et alusjärgus asi ikka valmis saaks, ma juba vaatasin enne, et sedasi ei tule ju välja Ja Säästust pidin ka läbi hüppama, kui see juba tee peale jäi. Värvivalik oli kesine – helehall, sinakashall ja hallikassinine. Aga mida ma ikka tahan, kui nii hilja tulen

Aga hoiatan igaks juhuks, et mul hakkab siia tekkima tõenäoliselt ka kunstialaseid postitusi, sest kooli juhtkond tuli taaskord õpilaste kiusamisideele: Kallid õpilased, pidage päevikut! Nujah, kuna mina ei taha paberil teha ja uue blogi tegemisel ekstra selleks ei näe just sügavat mõtet, siis kirjutan siia. Loodan, et lepite.

Aga homme on reede ja see on väga-väga hea, sest siis on nädalavahetus juba peaaegu ukse ees Ja lisaks tähendab see veel seda, et ma sõidan bussiga ilmatuma aja ja saan see aeg kududa

kommentaarid (2)

Kommentaarid

Jäta kommentaar