21 September 2006

Postitas: . 21. September, 2006

Olukord Tartu liikluses
Täna nägin siis pealt, kuidas Kaare peatus(t)e juures oleval ristmikul pani takso sõiduautole tagant sisse. Taksol läks juhipoolne esiklaas, muidu jäid masinad vist enam-vähem terveks. Taksojuht kargas autost välja ja kukkus sõimama. Noor mees oli, miskine 20 tuuris. Sõiduauto roolis oli tibi, midagi nad seal omavahel rääkisid ja siis sõitsid Puusepa suunas minema, ohutulesid kenasti vilgutades.
Hmm, kas nad üldse tohtisid tegelikult koha pealt lahkuda?

Üldjuhul jääb tagant sissesõitja süüdi, eks? Kusjuures mina küll ei näinud seal mingit põhjust, miks oleks pidanud teisele otsa põrutama Buss seisis peatuses, 3 või 4 sõiduautot selle taga seismas, ja siis käis kolakas, klirin taga.
Aga nii muidu, sellel ristmikul ikka juhtub neid koksamisi, alles ma millalgi nägin seal politseid mingeid autodevahelisi kaugusi mõõtmas. Kuidas mulle see asi ei meeldi

kommentaarid (2)

Kommentaarid

Jäta kommentaar