28 Oktoober 2006

Postitas: . 28. October, 2006

Tere õhtust!
Keksin täna õhtul veidi: selle nädala jooksul olen ma kätte saanud 2 vahetusprojektide asja. Kõigepealt SKS. Soovinimekirjas olid sokid, kindad ja sall. Tehti… varrukad Aga seda vidinat saab ka sallina kanda, mina olen rahul Asi on roosa ja mummuline ja… Mulle kohe igatepidi sobib Pildid:

Ja üks klõpsakas lähemalt ka:

Nojah, juba olekski peaaegu meelest läinud: sall-varrukatega oli kaasas ka imearmas prossike, mida võib koos salliga kanda. Ja võib ka ilma

Ja kommid, mis kaasas olid, olid ka imehead

Ja siis sain ma kätte sokivahetuse sokid. Sellised ülirõõmsad ja oranžid ja ägedad ja parajad ja… Viskasin jalad seinale ja üritasin neid jäädvustada:

Mees proovis ka ühte jalga, nüüd on üks sokk sutsu suurem kui teine Aga pole hullu, mind ei häiri selline pisiasi

kommentaarid (8)

Kommentaarid

Jäta kommentaar