09 Juuli 2007

Postitas: . 9. July, 2007

Muhv ja V2ikekass viskasid palli.

7 fakti minust:
1. Ma ei joo kohvi, mitte kunagi mitte mingil tingimusel. Erandid puuduvad (vahel haruharva üks teelusikatäis, et veenduda, et kohv on endiselt sama jäle kui vanastigi). Ka piim kohviga ei kõlba juua.
2. Akadeemilisel puhkusel, et järgmine kevad lõpetada (loodetavasti).
3. Pole mitte ühtegi päeva töö käinud ja pole ka teada, millal saabub esimene päev.
4. Magaks lõputult, siis oleks veidi üleval ja siis magaks edasi. Kahjuks ei lasta. Aga lõunauinak (nii 3-tunnine) on puhas mõnu. Enne kella 11 on minust suhteliselt võimatu inimeselooma saada. Uimane ja torisev ja… aga see-eest õhtul oleks kaua ja viljakalt üleval.
5. Ma ei suuda süüa kooreta keedetud kartuleid, enam ei maitse. Kui 2 aastat järjest neid praktiliselt iga päev süüa, viskab ühel hetkel üle. Minu karikas sai kartuleid täis raseduse ajal ning endiselt on täis.
6. Puuduvad autojuhiload, autokooli auto roolis olles kartsin paaniliselt, et keeran mingi käru kokku. Arvatavasti seepärast mul neid polegi. Ehk varsti tulevad.
7. Abielus ja lapsega.

Oma faktidest võiksid rääkida Susa, Leili33, Eria, Ruta, Ampsak, Drex ja Tumevalge. Ei tea, kas osad on juba mainitud/kirjutatud…

kommentaarid (1)

Kommentaarid

Jäta kommentaar