11 Juuli 2007

Postitas: . 11. July, 2007

Kiiksukinnas on minu juurde jõudnud lausa kahekordselt, Reesi ja Kezzu kaudu

Pane kirja mõni oma naljakamatest või veidramatest kiiksudest, mida julged teistega jagada
1) kokkamises
2) majapidamises
3) muu vaba teema
*Mõtle, kellele võiks teatepulga edasi anda

Kokkamine:
*Mulle ei meeldi üksi süüa, ennem olen söömata kui et määrin üksinda olles nõusid. Ühikaajal oli suur saavutus seegi, kui suutsin omale võileiva valmis teha.
*Kuivanud toidujäätmetega nõude pesemine on asi, mida ma väldin nii kaua kui võimalik. Rekordist me ei räägi, eks ole
*Ma võin teha teistele kohvi, aga pärast seda pesen ma endal käsi. Kätel olev kohvilõhn on vastukarva.

Majapidamine:
*Ma ei kannata triikimist, ühtegi asja ei triigi. Kui väga häda on, siis laenan triikraua ämmalt. Muidu sirguvad asjad puu peal.
*Minu arusaam korrast ei kipu just väga tihti teistega arusaamaga ühtima. Minu kord = teistele segadus = süsteem mulle.
*Koristamine käib mul omamoodi süsteemiga – hakkan kusagilt pihta ja “lükkan” sodihunnikut aina edasi. Alustan näiteks voodipealsest, osad asjad panen kappi ära, osad pesukasti, osad prügikasti, need, millega ei oska midagi peale hakata, panen põrandale. Põrandalt panen asjad oma koha peale ära, need, millega ei oska midagi teha, rändavad järgmisele koristamata pinnale. Jne… aga juba koristatud koha peale uut hunnikut tekitada ei tohi!
*WC-paber jookseb pealtpoolt, altpoolt joostes häirib mind mõte, et enne kasutamist nühkub paber vastu seina. Kummalisel kombel pealtpoolt joostes seda mõtet ei teki.
*Telefon on alalõpmata kadunud, tavaliselt on see aga loogilises kohas (seal, kuhu ma ta ise pannud olen )

Vaba teema:
*Mulle meeldib pildistada Zenit-iga, ükspäev pildistasn just digiaparaadiga, aga no ei teki SEDA tunnet, mis käsitsi tehes. Kui oleks vahendeid ja kohta, möllaks ja mässaks filmi ja piltide ilmutamisega ka.
*Mul ei seisa sussid kauem jalas kui umbes 5 minutit. Ma nimelt panen nad jalga, kõnnin natuke aega ringi ja kui maha istun, lükkan sussid jalast. Sinna nad siis jäävadki, sest ega ma siis neid uuesti püsti tõustes enam jalga topi. Seetõttu käin ringi kas paljajalu, õhukeste sokkidega või villaste sokkidega (rahval muidugi nalja nabani, sest ma harrastan villaste sokkidega käimist aastaringselt). Mulle võib alati villaseid sokke kinkida, neid pole kunagi liiga palju
*Uksest välja astudes on minu mantraks “telefon-võtmed-rahakott”. Kui need on kaasas, siis võib minna.
*Ma võin poole suveni käia talvejopega või siis poole talveni suvejopega. Üks aasta käisin ma vist novembrikuuni sandaalidega. Ei olnud külm
*Raha, mis on rahakotis, peab olema suuruse järjekorras pandud, 2-kroonised kõige ees ja 500-sed kõige taga. Siis on vähemalt mul teada, kui palju raha mul on. Tagataskus võivad nad olla just nii, nagu nad ise tahavad (kortsus ja känkras).
*Mul on mõned käekotid, mida ma vahel kasutan. Tavaliselt on mu maine varandus mahutatud taskutesse või seljakotti.
*Maksan poes üldjuhul sularahaga, kaardimakseid teen harva. Enne poeskäiku võtan automaadist raha ja siis poodlema. (mul on veel üks pangakaart, mis on vana nimega, korra olen sellega maksnud ka. Ei tahetudki dokumenti näha. Vedas.)
*Mulle meeldib joosta vihmamärjal murul.
*Mul on pidevalt kaasas teelusikas, äkki läheb vaja. Vahel lähebki

Kiiksutada võiks veel Shalla.

kommentaarid (1)

Kommentaarid

Jäta kommentaar