13 Juuli 2007

Postitas: . 13. July, 2007

Minul värvipakk käes Selline üdini oranž Kuna ma eriline sulesepp ei ole, näitan parem pilte:
Üldpilt, kus on näha viirukid, lapse igemesügaja, nr 1,5 ringvardad (minu erisoov) ja glükoositropsid, mida mees ähvardab nahka panna. Tühja šokolaadipaberit ei hakanud panema (šoks ise on juba kõhus)

Isetehtud siidsall

Mõned silmustemärkijad (ühe pillasin põrandale ja enam üles ei leia… küll ta varsti välja tuleb, peab tulema!)

Lõng, mida ma mõni aeg tagasi meeleheitlikult taga ajasin ja mitte kusagilt ei saanud. Nüüd siin ta siis on Ning oranž heie, millest ma tahaks proovida vanutatud kotti teha. Nüüd! Kohe! Natukese aja pärast…

Ma pakuks, et tegija on PIIXUPIRKSU, on mul õigus? Igal juhul SUUR-SUUR aitähhhhhh tegijale

kommentaarid (2)

Kommentaarid

Jäta kommentaar