17 Juuli 2007

Postitas: . 17. July, 2007

Värvipakk

Tegin Lilleriinile paki. Helekollase. Seda peamiselt seepärast, et poes enam ei mäletanud, mis värvi ta täpselt tahtis. Et oli nagu beež, helekollane ja … helesinine? Beež tundus mulle igavavõitu ja helesinine lihtsalt mitte nii oma, siis võtsin värviks helekollase. Kuigi… pärast hakkas helesinine segama, vägisi tahtis ka pakki tulla. Ei lubanud ma seda Sokkidega oli lihtne, materjal oli kodus olemas. Lõngadega oli ka suhteliselt lihtne, kui Tallinnas hambaarstil käisin, hüppasin Karnaluksist ka läbi. Aga vaat magusaga… ei sattunud mõnda aega poodi, viimaks sain toidupoodi (käik oli ühendatud arstilkäiguga, seekord siiski lapse pärast).
Raske töö see šoppamine, eriti koos lapsega, sest siis on vist ainult 3 varianti – 1. minul on kiire, sest buss läheb kohe varsti. 2. lapsel on kiire, EMME, ANNA SÜÜA! 3. šoppamine koos teistega, autovõtmed on nende käes ja ei tahaks neid nagu väga pikalt ootama jätta. Oeh
Ja siis, kui pakk koos, ei juhtu postkontoris olema parajat turvaümbrikku…
Nüüd avastasin, et olen oma tehtud pakist ainult ühe kehvakese pildi teinud, mis siis ikka, mingit aimu saate vast siiski.

kommentaarid (2)

Kommentaarid

Jäta kommentaar