12 Detsember 2007

Postitas: . 12. December, 2007

on minu jaoks edukalt lõppenud.

Mina tegin paki aili62-le. Pakki panin vanutatud kotikese ja kõrvarõngad.

Enda jaoks natuke tehnilist poolt: kulus 2 tokki Novita Huopanen-i, vardad nr 6, kootud kott oli ca 50 x 50 cm, välja tuli kott ca 25 x 25 cm.

Kogupilti mul pole, seetõttu laenan selle saaja blogist

Mina omakorda sain paki perenna-lt Kuldset paberit, millesse karp oli mähitud, teile ei näita, sest selle tõmbasin ma puruks (harutan ilusti kleeplinti lahti, aga kui ikkagi sisu välja tulla ei tahtnud, tõmbasin kärrrrrdi! puruks). Välja tuli karp, kus sees peaks olema kauss (ahhaaa, väga hea, kaussi oleks vaja).

Sees aga polnudki kaussi , olid hoopis muud vahvad asjad Oli 3 tokki peenikest lõnga, 2 pakki oranži Fimo ja pisike kelluke.

Veel oli seal PÕLL, ma olen kohe täitsa sillas sellest – imeilus ja mõeldud just mulle

Rosinaks olid sokid mu pojapõnnile

Kokkuvõtteks: Lihtsalt super!

kommentaarid (6)

Kommentaarid

Jäta kommentaar