Sall

Postitas: . 12. November, 2011

Mul tuli üle pika aja hirmus heegeldamise isu. Käisin siis mööda elamist ringi nagu munas kana, kuniks mu mees pakkus välja, et heegeldagu ma talle sall, veidi õhem kui kootud pingviini sall on. Tõmbasin siis kapist oma roheliste lõngadega koti välja ja palusin tal välja valida endale meelepärased. Omalt poolt lisasin veel helekollase lõnga ja hakkasingi heegeldama. Heegeldasin pikkupidi, read tundusid peaaegu lõputud. Nüüd on mehel on roheline komplekt, mis koosneb mütsist, sallist ja sõrmkinnastest. Labakindaid kannab ta haruharva suure pakase korral.

Mõõdud ilma narmasteta: 9,5 x 140 cm

Heegelnõel: 2,5 mm

Lõngad on enamuses jäägid teistest asjadest: tumeroheline G-B Wolle Jil, mille ostsin 2006. aastal mehe kinnaste jaoks; helekollane Filcolana Arwetta ekstra fin merino, millega koos ostsin 2006 aasta lõpus või 2007 aasta alguses ka valget ja pastelset rohelist plaaniga teha beebile tekk… plaaniks see jäigi; roheline Bergere de France Berlaine, millest sai Tuxi sall; roheline Emmebi Superbe, millest kudusin rohelised sõrmikud; roheline Emmebi Himalaya, millest tegin 2009. aastal Sädele mütsikese; rohelisekirju Bergère de France Alaska, millest olen papud meisterdanud; hallikasroheline Hjertegarn Lima, mille ostupõhjuseid ma enam ei mäleta… Otsa sai ainult Emmebi Himalaya, mille viimased riismed läksid narmasteks. Narmastesse panin veel ka G-B Wolle Jil’i. Kõiki lõngu kulus kõvasti alla toki.

Kommentaarid

Jäta kommentaar