Kaladega sokid

Postitas: . 14. March, 2012

Juulikese blogis olid vahvad kaladega sokid. Kõrval veel nii suur pilt ka, et andis mustri maha joonistada. Kudusin hallid sokid, kui vaatasin, et igavaks läheb kudumine, tegin kalu vahele. Väga usinalt kalu teha ei viitsinud, sai seekord neid niimoodi hõredalt.

Tegelikult kudusin ma kõigepealt ühe halli soki valmis (natuke liiga pikk tuli) ja siis hakkasin teist kuduma. Kui hall lõng otsa sai, harutasin valmis sokist ridahaaval lõnga ära, et sokid ühtemoodi tuleksid. Ise lootsin sealjuures, et jätkuks seda lõngakest nii paljugi, et kalu üles harutama ei peaks. Ei pidanud.

PS. Ereda päikesega valgel lumel pildistamine ei pruugi kõige targem tegu olla.

Lõng: Novita Jussi, halli kulus 1 tokk ja valget 0,25 tokki

Vardad: 2mm

Vardal 14 silmust, seega kokku 56 silmust

Muster: nagu juba mainitud, Juulikese blogist

Kommentaarid

Jäta kommentaar