Triibulised sokid

Postitas: . 23. April, 2013

Kudusin endale tudusokke, kui Tõnis tuli mu juurde, haaras pihku töös oleva sinise lõnga ja teatas, et tema tahaks sellest endale sokke. Võtsin siis talle sokiteo ette, kudusin kahte sokki korraga, sest sinist lõnga oli ainult poolik tokk ning ma polnud sugusi kindel, kas sellest jagub. Pärast kandade tegemist oli kindel, et lõngast EI jagu. Seadsin sammud kohalikesse lõngapoodidesse ning sain lõnga, mis oli küll poole peenem, aga vähemalt sarnast tooni. Et lõngamuutust peita, kudusin sisse valged triibud. Sokilõngadeks G-B Jil ei sobi, sest olen lühikese aja jooksul saanud neid sokke juba korduvalt parandada. Kuigi, ka spetsiaalsest sokilõngast kootud sokid on käinud juba mitu korda paranduses. Võib-olla on mul lihtsalt sokikulutajast poeg…

Lõngad: sinine G-B Wolle Jil, valge Filcolana Coral, sinine Titan Wool Winner

Vardad: 2,25 mm

Vardal oli 12 silmust, st 48 silmust ringi peal

Sokid on suurusele 28-30

Kommentaarid

Jäta kommentaar